RF Banner
Novosti

Najnovije vijesti

U TOKU SU PRIJAVE ZA HPLUS RALLY!
05.05.2022.

U TOKU SU PRIJAVE ZA HPLUS RALLY!

Ovogodišnji HPLUS RALLY održava se od 7. do 12. Juna 2022. U toku su prijave za učešće u ovom atraktivnom eventu. Svi istinski ljubitelji automobila imaju priliku da se prijave i svojim učešćem steknu nezaboravno iskustvo, sklope nova prijateljstva i postanu dio velike HPLUS Rally porodice.
Procitaj vise
DOPUNA KLIMA UREĐAJA
05.05.2022.

DOPUNA KLIMA UREĐAJA

Dopunu autoklima možete izvršiti na sljedećim Hifa Petrol benzinskim pumpama: BP Kakanj, BP Teslić, BP Tešanj, BP Vogošća
Procitaj vise
VELIKA HIFA PETROL NAGRADNA IGRA
01.05.2022.

VELIKA HIFA PETROL NAGRADNA IGRA

OSVOJI MERCEDES, PORSCHE I PREKO 2.700 NAGRADA Kompanija Hifa Petrol i ove godine organizuje veliku nagradnu igru za svoje vjerne kupce. Pripremili smo veoma atraktivan nagradni fond u kojem se posebno izdvajaju glavne nagrade – novi Mercedes GLA 180 i Porsche Boxster. Radujemo se Vašem učešću, a u nastavku donosimo informacije o načinu učešća u nagradnoj igri, kao i pregled nagrada.
Procitaj vise
Servisi

Servisi & Usluge

HP Shop

HP Shop je više od trgovine. Osim autokozmetike, kupcima nudimo bogat asortiman robe, ekskluzivne proizvode iz uvoza, snack proizvode, osnovne životne namirnice, tehničku robu i vrhunsku Barcaffe&GO kafu za ponijeti,
Procitaj vise

Kafa za ponijeti

Kafa vrhunske kvalitete, pažljivo odabranih sorti je definitivno kafa koja će Vam uljepšati dan. Posjetite Hifa Petrol benzinske pumpe, odaberite svoj omiljeni napitak i uživajte u fantastičnoj kafi vrhunskog okusa.
Procitaj vise

Transport

Vozni park Hifa Petrola trenutno čini preko 50 voznih jedinica, a sve su opremljene za transport nafte i naftnih derivata i plina.
Procitaj vise

HP Autopraonica

Hifa Petrol u sklopu svojih poslovnih jedinica posjeduje tri vrste autopraonica: standardne autopraonice, samouslužne autopraonice i automatske autopraonice.
Procitaj vise

HP Vulkanizer

HP vulkanizerske radnje raspolažu bogatom paletom putničkog i teretnog asortimana – automobilskim gumama renomiranih svjetskih proizvođača.
Procitaj vise

Kontaktirajte nas